Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Női elvonulás

 Neked szól, ha NŐ-ként azt érzed:  p7270103.jpg

  • bárcsak kicsit több időt tudnál magadra  fordítani, de a hétköznapi rohanásban hiába határozod el újra és újra, hogy most aztán minden másképp lesz és igenis előre sorolod magad, a napi teendők kitöltik a 24 órádat és valahogy midig Te maradsz utoljára.
  • most arra van szükséged, hogy kikapcsolhasd a külső hangokat és a sajátodat halld.
  • olyan változások vannak körülötted/benned, amelyeket szeretnél nyugodt környezetben feldolgozni.
  • új embereket szeretnél megismerni, barátokat szerezni.
  • szeretnél valami változást az életedben, életmódodban és nem tudod hogyan indulj el.
  • szívesen vagy női csoportokban.
  • érdekelnek a keleti mozgásformák.

Azzal a szándékkal hoztam létra a Női elvonulás táborokat, hogy a fent leírt női kihívásokra találjunk egy olyan közös választ és megoldást, ami minden résztvevőt elégedettséggel tölt el. p1010120.jpg

Azt hiszem, éppen a nők számára szinte létfontosságú, hogy visszataláljanak a jelenbe, az adott pillanat megéléséhez. Ha valóban vissza akarjuk szerezni az eredendő életerőnket, akkor vissza kell térnünk az érzéseinkhez. Közvetlen és teljességérzetet nyújtó tapasztalatokra van szükségünk, és nem a külvilág által támasztott igényekhez való alkalmazkodásra, például a siker hamis illúziójának a hajszolására. Ezeket az elvárás rendszereket sötét öltönyös emberek állítják össze a légkondicionált irodaházak konferenciatermeiben, a közvetlen érzések azonban a szívünkben és a testünkben gyökereznek. Ide kell visszatalálnunk ahhoz, hogy ismét helyreállíthassuk a kapcsolatot a nőiességünkkel. (Zurhorst, 2008)

p7190173.jpgA nő határozott, tudja, mit akar. Mégis gyöngéd, mert már nincs szüksége arra, hogy versengjen, harcoljon, és mindenáron bizonyítson. Felismerte a benne rejlő szépséget, tehetséget és bölcsességet. Tudja, hogy értékes, és hogy méltó a boldogságra és a beteljesülésre, mivel felismerte önmagában a női értékeket. Nincs szüksége arra, hogy leárnyékolja magát, mer látszódni és ragyogni. Ismeri a természetet, és persze mindenekelőtt mélységesen tiszteli. Tudja, hogy az állatok, a növények, a gyermekek védelme minden valamire érdemes élet alapja ezen a világon. Éppen ezért nem elégszik meg felszínes ismeretekkel önmagáról, minden alkalmat megragad, hogy utánajárjon a női lét misztériumának. Nem dől be a divatnak, és trendeknek, tudja, hogy a Nő minden életkorában szépséges virága az univerzumnak.

img_0651.jpgValóban elfogadja és szereti a testét. A női tudásnak köszönhetően folytonosan megéli az elengedést és az újjászületést. A nő tudja, hogy bármikor kész a teljes átalakulásra, mert az élete folytonos erőfeszítés nélküli változás. Nem ragaszkodik, nem akar birtokolni, mert a szabadság az otthona, és a szeretteit is megajándékozza ezzel a tágassággal. A nő nem fél szeretni, nem fél szerelembe emelkedni. Bármit hozott is magával erre az életre, bármilyen is volt a gyermekkora, a szülei, ő talpra áll és valóra váltja az álmait. Nem vár a társára, nem hibáztat, hanem szembenéz a legnagyobb félelmeivel, és affelé veszi az irányt. A nő varázslónő, aki képes a láthatatlan világból a fizikai valóságba hívni az álmaimat, képes teremteni. A nő soha nem mondja azt, hogy vele nem történik semmi, mert mindig történik vele valami. Mert folyamatosan figyel, érez, kapcsolódik és teremt. Nem túlélésre játszik – szerelmes az életbe! Ahhoz, hogy valóban sugárzó, teremtő, kreatív és vonzó nővé váljak, egyszer az életemben meg kell kérdeznem magamtól, hogy hogyan is vagyok én a nőiségemmel? Elfogadom-e vérem lüktetését, vágyaimat, merek-e látszódni, kiállok-e magamért, tudom-e, hogy mi jó nekem, valóban hiszem-e, hogy a szerelem és a szexualitás szentség? Hiszem-e rendületlenül azt, ami csak az én szememmel látható, megengedem-e magamnak a gyönyör hullámain való áramlást? Tudom-e, hogy érzéseim szépek, szívem vad és nemes, mely a káoszból rendet és harmóniát teremt, hogy méltó vagyok a beteljesült szerelemre és boldogságra!” (Kornhoffer Tünde, 2012)

Őszi női elvonulásunkra itt jelentkezhetsz: 

https://www.facebook.com/events/276724336972001/

img_1502.jpg

 

A mappában található képek előnézete Indián nyár - Női elvonulás 2019. szeptember