Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Indián nyár - Női elvonulás

unnamed.jpg

Női elvonulás - „Indián nyár” 

2019. szeptember 19-22

Helyszín: Ábrahámhegy

Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban

Maximum létszám: 12 fő

Elvonulásunk célja, hogy a természettel összhangban a nyárutó kellemes melegét élvezve megéljük nőiségünk különböző aspektusait, odafigyelve azokra a sokszor apró, de meghatározó rezdülésekre, melyekre a hétköznapok rohanásában nem jut elég idő, kapacitás, tér. Itt visszavonulunk legbelsőbb önvalónkba, hogy a négy nap elteltével megújulva, erővel telve új színt vihessünk életünkbe.

A programból:

Bach virágesszenciák - Meditáció  - Kirándulás - Illóolajok- Női titkok- Tánc - Chi-kung…

 

A részvételi díj magában foglalja: • A szállásköltséget 3 éjszakára, • Napi háromszori étkezést • A programokon való részvételt

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában, de egyeztetünk az azonos helyről érkezőkkel…

 

Kapcsolat: Harmoniebalance@gmail.com

facebook: Kecskés Andrea Életmód-tanácsadó

Tel: 0036-30-268-14-47

 

A mappában található képek előnézete Indián nyár - Női elvonulás 2019. szeptember

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

K. Viktória - Szombathely

2019.10.08 16:55

Az életmód tábor kizökkentett a megszokásból.
Észre sem vesszük, mennyire lekorlátozzuk magunkat, és milyen szinten tartanak minket fogságban a hétköznapok rutinjai, a megfelelési kényszer, még akkor is, amikor meggyőződésünk, hogy önmagunkat adjuk. Élni viszont kevesen tudunk igazán, és rádöbbenünk,- talán időben- hogy a filmünk nagyban forog és valaki más akar a főszereplő lenni. Számomra a tábor lehetőséget adott arra, hogy Magamra figyeljek, de eközben megismerjek másokat. Hálás vagyok, amiért olyan emberekkel hozott össze ez a pár nap, akik hasonló, de mégis más cipőben járnak, és ítélkezés helyett őszintén érdeklődtek a másik iránt. A közös programokban nagyon jó egyensúlyban volt a csoport összhangja és az egyéni elmerülés lehetősége is.