Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ősi erők ébresztése

Kapcsolódj a természet ősi aspektusaihoz!

Töltsünk együtt egy megindító, testet, lelket és szellemet egyaránt energetizáló hétvégét a csodálatos Vas megyében!
2020. július 31-tő augusztus 02-ig Őriszentpéterre, az Őrségbe invitálunk Téged, ahol két nap alatt számos változatos, programban lehet részed.
Olyan programokat, foglalkozásokat állítottunk Neked össze, amelyek kívül-belül egyaránt azt szolgálják, hogy egy egészségesebb és teljesebb életet élhess a továbbiakban.
Amint bent, úgy kint...
Mi úgy gondoljuk,hogy a test, a lélek és a Téged körülvevő energiák harmóniában működnek egymással, és amint ez felborul, az kellemetlen tünetek formájában érzékelhető. A hétvége egyik célja, hogy ezt az egyensúlyt visszaállítsuk. Számos módja van ennek, rövidebbek, hosszadalmasabbak, olcsóbbak és drágábbak… Mi most egy háromnapos, tehát intenzív, szállással-étkezéssel együtt is nagyon kedvezményes lehetőséget kínálunk Neked.
Éld jobban az életed!

img_9905.jpg

Ízelítő a programokból:
Tao yin chi kung * Bach virágesszenciák* Gyógynövénytúra* Táltosdob meditáció* Tolték titkok*Az ősi természeti aspektusok mai kapcsolódása- interaktív előadás* Csakra harmonizálás*


Részvételi díj: 45.000Ft
Ez az összeg magában foglalja a 2 éjszaka szállás költséget, napi háromszori étkezést, péntek vacsorától vasárnap ebédig, valamint a programokon való részvétel lehetőségét.
A jelentkezés a teljes összeg befizetésével válik teljessé. Július 15 utáni visszamondás esetén az előleg 50%- át van módunkban visszautalni.
A teljes, részletes programtervet és az egyéb részleteket a jelentkezés után e-mailben küldjük el a résztevőknek.
Információ:
Török Nóra
noratoeroek8@gmail.com
Tel: 30 598 91 35

&

Kecskés Andrea

Tel:30 268 14 47
https://www.facebook.com/events/255473948892354/